& COOL
 
Happy Birthday Mer du Nord - expo Louisalaan 82 Avenue Louise - 1050 Brussels - www.merdunord.com
 
 

We beginnen deze keer met styliste Linda Van Waesberge - jurylid en fan van dag 1. Voor de robots is ze als een veilige bunker: we kunnen altijd op haar rekenen. Op haar beurt maakte zij een kleine rekensom...

Ontdek ook heel wat nieuwe producten op DeInvasie.be . Tijd om te shoppen dus! 

[ link ]

 
 

Wifty: Modegoeroe & styliste Linda Van Waesberge: brief uit Brussel.
Hallo! Ik ben een Wifty, eigenlijk al een Wixty want in maart werd ik 60, een oud meisje dus. Maar niet getreurd, oud is hip en trendy, kijk maar naar Helen Mirren, Susan Sarandon of Diane von Furstenberg. Bovendien werk ik altijd en heb helemaal geen tijd om oud te worden.

[ meer ]

 
 
 
De Kruitfabriek
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
DE WEEK VAN 1000 ZONNEN
Vanaf maandag 8 augustus stuurt 1000 zonnen iedere dag styliste Linda Van Waesberge op pad. In de nieuwe rubriek In de mode zet ze elke dag vijf mensen in de kijker die mooi of leuk gekleed zijn. In de week van 8 tot en met 13 augustus komen verder de volgende onderwerpen aan bod in 1000 zonnen -- >> [ persbericht ]
Filmpjes: [ Brussel 01 ] - [ Brussel 02 ]- [ Knokke 01 ] - [ Knokke 02 ] - [ Gent 01 ] - [ Gent 02 ] - [ Antwerpen 01 & 02 ] - [ Leuven 01 & 02 ] - [ Mechelen 01 & 02 ]    
 
 
 
 

Delvaux in Chinese handen
© brusselnieuws.be
Het Brusselse lederhuis Delvaux komt grotendeels in handen van een bedrijf uit Hongkong, Fung Brands Limited. De familie Schwennicke, nu nog eigenaar, behoudt een minderheidsparticipatie. Met het Chinese geld wil Delvaux versneld internationaliseren.

[ beluister brussel nieuws.be ]

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het Nieuwsblad:


De koning zorgt voor eensgezindheid. Althans op modevlak. De stylistes van ons land vinden de roze broek die hij tijdens zijn vakantie droeg in Saint Tropez, meer dan geslaagd. 'De koning is trendsettend en het past perfect bij zijn vrolijke persoonlijkheid.'

[ meer ]

 
 
 
[ pdf ]
 
 
 
[ pdf ]
 
 
 
 
 
 
Luister hebben trinny and susannah gelijk?
 
 
 
 
linda van waesberge, styliste
gekleed in belgische ontwerpers, is ze een modefreak die vooral niet als modeguru door het leven wil gaan. styliste linda van waesberge stopt haar eigen ...
 
 
 
 
 

 
Vaya Con Dios – zangeres Dani Klein, gitarist Willy Willy en contrabassist Dirk Schoufs – wordt bekend met een aantal grote internationale hits. Ze brengen een mengeling van pop, jazz en zigeunermuziek. Hun eerste single ‘Just a friend of mine’ wordt een grote hit in Frankrijk. Willy Willy verlaat de groep voor The Scabs en wordt vervangen door Jean-Michel Gielen.
 
 
 

flagey 2010 op FM brussel kijkt vooruit

bekende brusselaars kijken vooruit naar 2010. nadia polst in flagey 2010 ook naar hun goede voornemens.

klik: linda van waesberge

 
 
 
  Foto: Monica Monté
 
 
 

Gelezen in De Standaard:
Mr. Bean verkocht
BUITEN BALANS

25/11/2009 - Het Nederlandse productiehuis Endemol – de bedenker van succesvolle tv-formats als Big Brother, Extreme Makeover en Star Academy – heeft voor circa 40miljoen pond (omgerekend 44,2 miljoen euro) de Britse producent Tiger Aspect gekocht. Tiger Aspect is bij ons vooral bekend als producent van Mr. Bean, het hilarische alter ego van Rowan Atkinson. Endemol koopt meteen ook nog twee zusterbedrijven van Tiger —Darlow Smithson , gespecialiseerd in documentaires, en Tigress, dat vooral natuur- en wetenschapsprogramma's produceert— over van het Amerikaanse media-marketingbedrijf IMG. Door die deal wordt Endemol de grootste onafhankelijke televisieproducent van Groot-Brittannië, met een jaaromzet van ongeveer 250 miljoen pond (276 miljoen euro). ( )


Lees het volledige artikel
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alle vrouwen zijn mooi. De ene nog mooier dan de andere. Wij hebben ons laten inspireren door de mooiste Hollywood sterren en grootste topmodellen van vandaag die gebruik maken van onze uitgebalanceerde cosmetica om hun schoonheid te accenturen. Wij streven naar perfectie en gaan wereldwijd op zoek naar het schoonheidsideaal. Dat levert u handige weetjes op en de mogelijkheid om er volop van te genieten. Laat u verleiden… U zal er geen spijt van hebben!

[ laat u verleiden ... ]

 

 
 
 
 
 

Gael
J’aime personnaliser mon style, rajouter des accessoires. Cela dépend des gens, il y a des personnes au look plus discret. L’important est de rester en accord avec sa personnalité. J’aime apporter ma touche sur une base simple ou bien porter une robe déjà exubérante qui se passe d’accessoires. En pantalon et en t-shirt, je me sens nue. Dans mon cas, je préfère rajouter plutôt que de diminuer. Tout l’art est de combiner, cela ne revient pas forcément cher d’agrémenter sa tenue d’une fleur, d’un ruban ou de perles. L’idée, c’est de faire des associations différentes tous les jours. J’aime mélanger de belles pièces de créateurs avec des choses qui ne coûtent rien. Quand on se sent bien avec ce que l’on porte, cela renforce son bienêtre.
Acheter une robe, c’est comme acheter des fleurs. C’est une façon de se soigner, d’être bien, de ne pas se négliger, de ne pas attendre que quelqu’un d’autre vous.

[ plus ]

 
 
 

Het Nieuwsblad: Kleine zwembroek is 'aanstootgevend'
Brits familiepark wil mannen in bermudashorts zien verschijnen
Elke man moét een bermudazwembroek dragen. Het op één na grootste themapark in Groot-Brittannië overweegt die regel in te voeren. De kleine zwembroek is aanstootgevend en past niet op een familiedomein, zo luidt het.

 

[ meer in Het Nieuwsblad ]

 
 
 
 

Oscarama - De Standaard - zaterdag 18 april 2009

Een opening in de Brusselse kunstgalerie van Jean-Paul Knott. Volgens kenners de meest vooruitstrevende modeontwerper van België. Zijn creaties zijn chic, speels, conceptueel, eenvoudig en elegant. Moet je hem daar zien staan, zo'n prachtige blije man, in een door hemzelf ontworpen plooibroek, een wijd wit hemd, een sjaal waarmee hij speelt. Net terug uit Tokio, met een jetlag, meer een verschijning dan een man van vlees en bloed. Alsof hij live wordt uitgestraald. Zijn bronnen van inspiratie: 'Alles wat ik voel, alles wat ik hoor, alles wat ik eet, alles wat ik aanraak, alles wat ik zie.' Zijn favoriete designer: 'God. Niets gaat boven het ontwerp van een bloem, van de natuur, van de mens.' Uit zijn mond klinkt dat integer en oprecht.

[ meer ]

 
 
 
 
 

Mode- en Designhuis geeft ontwerpers duw in de rug
Het Mode- en Designhuis komt op de Nieuwe Graanmarkt © tvbVideo Stad Brussel koopt pand voor Mode- en Designhuis
Binnenkort krijgt Brussel zijn eigen Mode- en Designhuis. Aan het woord: Nel Vandevannet van het kabinet Toerisme van de Stad Brussel en stijlconsulente Linda Van Waesberge van Modo BruxellaeBrussel-Stad - Binnenkort heeft Brussel zijn eigen Mode- en Designhuis. De Stad Brussel wil daarvoor een groot pand kopen aan de Oude Graanmarkt.
"We zijn er heel fier op. Het heeft een perfecte ligging. In de Dansaertwijk, het modehart van Brussel," zegt Nel Vandevannet van het kabinet Toerisme van de Stad Brussel.

[ extra ]

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
linda@vanwaesberge.be