Conni Kaminksi for Oenobiol Paris
 
   
 
 
© Lies Engelen
 
     
   

Beauty en mode, een unieke samenwerking
Conni Kaminski ontwerpt jurk voor Oenobiol Paris
®!

Voor de eerste keer in België begeeft een nutrischoonheidsmerk zich op het fascinerende domein van de mode! Ontwerpster Conni Kaminski zal een jurk creëren voor Oenobiol Paris®.  Haar silhouetten zijn zeer herkenbaar. Gekenmerkt door haar geraffineerde elegantie met een frisse toets zal zij de natuurlijke schoonheidsfilosofie van het merk heel mooi tot uiting brengen en net dat vleugje glamour uitstralen dat vrouwen overal ter wereld met Oenobiol Paris® associëren. 

Conni Kaminski werd door een professionele jury van modejournalisten gekozen uit zes jonge, gevestigde ontwerpers. Styliste Linda Van Waesberge heeft de taak op zich genomen om talent te vinden dat in staat was om zich volledig in te leven in het merkuniversum. 

De jurk van Conni straalt met de gesofisticeerde snit en assymetrische lijnen een vrouwelijkheid uit die haar zowel verleidelijk maakt om op het strand te dragen als ’s avonds op een stijlvolle gelegenheid. De jurk werd uitgevoerd in een fris katoentje en in een luxueuzere avondversie in stretchsatijn.

  De jurken werden voorgesteld bij de boetieks Smets in Brussel en XSO in Antwerpen. 

Over Oenobiol Paris®

Oenobiol is ontegensprekelijk een referentie op vlak van nutrischoonheid. Het concept is baanbrekend: “Schoonheid komt van binnenuit.” Opgericht in 1985 door Dr. Marie Béjot, was Oenobiol Paris® een voorloper in het aanbieden van een vooruitstrevende benadering van schoonheid door voeding. Oenobiol Zon is hun absolute succesformule. 

www.oenobiol.be

     
 
 
Linda Van Waesberge - Rue Antoine Dansaertstraat, 93 B12 1000 Brussel Bruxelles - linda@vanwaesberge.be